Апарат високого тиску HAWK 15/20 + двигун 5,5 кВт, Моноблок (спарка)

Опис

    Компанія  SS WASH CAR , пропонує купити можливість придбання надійного апарату високого тиску Alliance промислового класу для якісного миття на підприємстві.

Моноблоки (спарка) високого тиску HAWK 15/20 + мотор 5,5 кВт  — це помпа високого тиску Hawk в парі з електродвигуном. Усі помпи Hawk спроєктовані з професійним досвідом італійської компанії Leuco S.p.A. і мають високу якість збирання. Електродвигун оптимально підібраний для максимально ефективних результатів роботи помпи. 

Цей агрегат обладнується трипоршневим насосом. Він має кривошипно-шатунний механізм, що забезпечує зниження навантаження на помпу, а також зменшення вібрацій, які виникають у процесі робочого процесу. У цьому разі досягається збільшення терміну експлуатації всіх компонентів агрегату. Варто зазначити, що поршні насоса HAWK виготовлені з кераміки. Під час виготовлення головки насоса застосовувалася латунь. Ця модель моноблока обладнана низькообертовим двигуном, що має потужність 1450 обертів на хвилину.

Моноблок розрахований на довгу безперервну роботу, пов’язану з відмиванням найскладніших забруднень. Завдяки тому, що немає кожуха, а також рами, досягається економія простору. 

Особливості моноблока Hawk NMT 15/20

  • Помпа високого тиску Hawk NMT1520 200 барів 15 л/хв.
  • 3-фазний 4-х полюсний електромотор 1450 об./хв 5.5 кВт.
  • Стандартно апарат постачається без аксесуарів і штепсельної вилки.

Апарат високого тиску Hawk NMT 15/20
Спарки високого тиску універсальні в застосуванні, можуть використовуватися на мийках автомобілів, мотоциклів та інших транспортних засобів.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Апарат високого тиску HAWK 15/20 + двигун 5,5 кВт, Моноблок (спарка)”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *